Archief

April 2016

De sessie in 2016 (januari – april) is zo snel gegaan. Voor je het weet ben je al weer bij training 9.
Deze sessie is VST ook veel gaan filmen en deelt dit met de kinderen en ouders. Dit wordt zeer goed ontvangen. Ook de volgende sessie zal VST meer op het digitale vlak aanwezig zijn om de kinderen te helpen zich nog verder te ontwikkelen.

December 2015

Zondag 13 december was alweer de laatste sessie dit jaar. De kinderen hebben het allemaal weer fantastisch gedaan. Zij strooiden met de mooiste acties tijdens de partijvormen en de demonstraties verliepen geweldig. Na afloop ontving dan ook iedereen zijn certificaat en de gouden tips.

Er kan dus ook weer aangemeld worden voor de nieuwe sessie in januari 2016. De startdatum is nog niet bekend maar zal medio januari zijn. U kunt u kind weer aanmelden via onze website.

Natuurlijk is er ook weer ruimte om aan te melden voor level 1.

November 2015

We zijn al weer aangekomen bij de 8e training en nu zullen de kinderen de demo gaan oefenen die zij op de 10de training zullen laten zien aan alle ouders, oma’s, opa’s neven, nichten vrienden en vriendinnen. Dit geld voor level 1 en 2. Level 3 en Toplevel zullen hun kunsten blijven vertonen in de partijvormen.

Er kan dus ook weer aangemeld worden voor de nieuwe sessie in januari 2016. De startdatum is nog niet bekend maar zal medio januari zijn. U kunt u kind weer aanmelden via onze website.

Natuurlijk is er ook weer ruimte om aan te melden voor level 1.

September 2015

De eerste training van 6 september is achter de rug. Tientallen kinderen hebben goed getraind en het was weer een feest.

De eerstvolgende training is zondag 20 september.

Augustus 2015

Op dit moment zijn wij druk bezig met het verwerken van de aanmeldingen en de voorbereidingen voor de nieuwe sessie van 10 trainingen van 75 minuten per training.
Meer informatie zullen wij naar de kinderen/ouders sturen na het weekend van 22/23 augustus.

Aanmelden kan overigens nog steeds. Er zijn nog plaatsen vrij.

Juli 2015

Het rooster voor de nieuwe sessie van 10 trainingen

September: 6, 20, 27 (Let op! Zondag 13 september geen trainen)
Oktober: 4, 11
November: 1, 8, 15, 22, 29
Reserve:
December: 13

Mei 2015

De trainingen zijn voorbij, maar VST zit niet stil.
Ook de voetbalschool is altijd bezig om verbeteringen te zoeken.
Zo zijn Charles en Rob samen naar de clinic Voetbalpsychologie geweest en hebben daar een aantal zaken gezien die zeer bruikbaar zijn binnen de trainingen van VST. Maar ook een bevestiging van een aantal zaken die wij al gebruiken binnen VST.
Charles is naar het Trainerscongres in Zwolle geweest.
Op 2e Pinksterdag heeft VST een clinic gegeven bij Twisk aan tientallen kinderen.
Verder heeft VST een sponsorbijdrage geleverd bij het PUEFA toernooi van FC Purmerend en het Fred Rijswijk toernooi bij vv ZOB.

Inschrijven voor de volgende sessie die midden september zal starten is weer mogelijk. Stuur een email naar info@voetbalschooltechniek.nl of vul het aanmeldingsformulier in op onze website. Dit formulier staat onder menu Voetbalschool Zuidoost Beemster

April 2015

De laatste trainingen zijn gedaan. De kinderen hebben het allemaal fantastisch gedaan en hebben allemaal een certificaat ontvangen met daarbij natuurlijk de Gouden Tips. Die tips kunnen zij nog de hele zomer gebruiken.
Alle kinderen bedankt voor jullie inzet en het fantastische voetbal wat jullie ons hebben gegeven. De ouders bedankt voor het vertrouwen in VST.

Foto’s zijn te vinden op onze facebookpagina;
https://www.facebook.com/VoetbalschoolTechniek

Maart 2015

Op zondag 29 maart is alweer training 8. Level 1 en 2 gaan de demonstratie oefenen en de komende trainingen zal er veel herhaald worden.

Aanmelden kan natuurlijk ook via onze website, voor de nieuwe serie training die van start gaan in september.Februari 2015

We zijn al weer twee trainingen ver en het is fantastisch om te zien hoe de kinderen aan het trainen zijn. In level 1 zijn nieuwe vriendschappen al gemaakt en geven zij elkaar in de 1:1 duels geen ruimte. Het geleerde wordt snel opgepakt. Vanaf de 3e training gaan levels 3,4 en Top het laatste half uur weer partijen spelen. De coaching die gegeven wordt is ontwikkelingsgericht.
Kijk op onze facebookpagina voor de foto’s en meer nieuws.

Januari 2015

De eerste training zal zondag 25 januari van start gaan om 10 uur.

December 2014

Interview met VST in het voetbalmagazine Amateurvoetbal NH. Gratis te vinden bij iedere voetbalclub in Noord-Holland.

Vrijdag 12 december hebben Charles en Rob het coachcongres van NLCoach bezocht.
Veel inspiratie opgedaan voor de volgende sessie trainingen.

Inschrijven voor de volgende sessie die midden januari zal starten is weer mogelijk. Stuur een email naar info@voetbalschooltechniek.nl of vul het aanmeldingsformulier in op onze website. Dit formulier staat onder menu Voetbalschool Zuidoost Beemster.

De laatste training zit er weer op. Alle kinderen hebben een certificaat gehad met de gouden tips. Foto’s zijn te vinden op onze facebookpagina;
https://www.facebook.com/VoetbalschoolTechniek

November 2014

Nog 3 trainingen te gaan. De teams van level 1 en 2 trainen hard voor de demonstratie die zij tijdens de 10e training zullen geven. Level 3,4 en Toplevel trainen goed en wij zien dit terug komen in de partijspelen.

Op 2 november zijn de trainers van VST onderworpen aan een training olv Reinoud Buijs (ex VST trainer). Tijdens deze training hebben de trainers onderling elkaar reflectie gegeven en hebben zij individueel doelstellingen vastgelegd.

Oktober 2014

Vandaag 26-10 zijn de trainingen weer van start gegaan. Enkele trainers hebben ook weer getraind om eigen vaardigheid verder te ontwikkelen. Niet alleen de spelers trainen om zich te ontwikkelen, ook de trainers van VST.

Op de zondagen 12 en 19 oktober wordt er niet getraind ivm de herfstvakantie. De eerstvolgende training is zondag 26 oktober

Trainer Hendrik Ploegaert heeft zich tijdens de WK Panna in Amsterdam geschaard onder de 32 beste spelers van de wereld. Tevens heeft hij zich geplaatst voor het NK. Gefeliciteerd.

Ook onze eigen trainers trainen om eigen vaardigheid naar een nog hoger niveau te tillen.

September 2014

VST is gestart en zondag is alweer de 3e training. De teams zijn nu al hard aan het trainen om de bewegingen zich eigen te maken. Ze doen dat echt super!

Augustus 2014

De aanmeldingen voor een nieuwe sessie voetbalschool in de ZuidOostBeemster stromen binnen. We zijn druk bezig met de voorbereidingen om alles goed te organiseren voor september. Zodra de teams ingedeeld zijn met een goede trainer, krijgt iedereen bericht.

Charles en Rob hebben nog een beetje vakantie, maar zijn ook al met hun gedachten bij de overige activiteiten. Ze gaan beiden weer techniektraining geven bij RKAV Volendam. Charles gaat voor het tweede seizoen op woensdagmiddag techniektraining geven bij VV IJsselmeervogels.